Той има някаква своя собствена т.нар. балансирана икономическа политика, в

...
Той има някаква своя собствена т.нар. балансирана икономическа политика, в
Коментари Харесай

Милена Бордън, политолог: За британците Риши Сунак е нова любов, нова надежда

Той има някаква своя лична така наречен уравновесена икономическа политика, в която обаче не е ясно по какъв начин ще се реализира салдото сред увеличение на налозите и растежа на стопанската система, без да се засягат прекомерно доста публичните служби и държавни разходи. Сунак е доста убеден в своя проект, за който самият той предизвести, че е обвързван с вземането на тежки решения, т.е. той не споделя, че това ще се реализира елементарно. Всички чакат, че ще има повдигане на налозите и орязване на държавните дотации.

Това разяснява в ефира на Euronews Bulgaria политологът и български публицист Милена Бордън.
Може би най-големият въпрос който стои пред него е това дали ще успее да сплоти партията. Предстои да забележим кои ще бъдат неговите назначения – кой остава и кой си отива. Най-вероятно тези, които смъкнаха Лиз Тръс, въпреки всичко ще бъдат някак си успокоени от Риши Сунак. Те са известни като хиени консерватори, само че в това време осъзнават, че единството в партията е от доста огромно значение за оцеляването им.
Бордън разяснява прощалните думи на Тръс като смели и почтени и означи, че тя е била принудена да напусне поста си безусловно за 40 дни.

„ Тя е твърда жена, посочила го е най-много като външен министър. Сигурна съм, че е афектирана в някакъв смисъл, само че по британски би трябвало да стисне зъби и да пожелае на Риши Сунак триумф “, посочи българската журналистка.

Тя изключи вид за скорошни предварителни избори във Англия, в случай че самият нов министър председател Риши Сунак не ги провокира.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР