Без значение каква е позицията ви относно срещите с бившите

...
Без значение каква е позицията ви относно срещите с бившите
Коментари Харесай

„Приятелката ми иска връзка със съпруга ми от 20 години – това е изключително тревожно“

Без значение каква е позицията ви по отношение на срещите с някогашните на приятелите ви, всички можем да се съгласим да създадем ход, че брачният партньор на вашата половинка е на открито на ред.

Но това е точната обстановка, пред която една жена твърди, че е изправена, откакто тя сподели, че неин другар е показал, че желае „ сантиментална връзка “ със брачна половинка на дамата – за който е омъжена от 20 години. Анонимната жена сподели, че тя и брачният партньор й „ неотдавна са се разделили “, само че към момента не са разведени и даже са траяли да живеят в една къща с двете си деца, до момента в който се оправят с раздялата си.

Жената стартира да се изнася от фамилното жилище по-рано този месец и сега е „ сред домовете “. Въпреки това, през това време брачният партньор й е почнал да се „ среща с другарка “, която е позната и на двамата – и наподобява, че се впускат в сантиментална връзка.

В обява в Mumsnet дамата сподели: „ Съпругът ми стартира да се среща с другарка за разходки при започване на януари нататък. Те също бяха правили неща пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР