Като самопровъзгласил се за кафе демон, всяка джаджа, свързана с

...
Като самопровъзгласил се за кафе демон, всяка джаджа, свързана с
Коментари Харесай

Направих капучино, горещ шоколад и студено кафе с помощта на новия пенообразувател за мляко на ProCook - той побеждава Nespresso

Като самопровъзгласил се за кафе " дявол ", всяка джаджа, обвързвана с горещи питиета, е изкушаваща, когато се запасявам в кухнята си аксесоари. Всичко стартира с напръскване на Nespresso Vertuo напряко от университета и по-късно бях капризен от машината Breville Barista Max за подготвяне на фасул към чаша.

Оттогава се пристрастих към джаджи за работни плотове в опит да направя всевъзможен жанр напитка, която бих поръчал от кафене вкъщи. Обикновено мляко от Amazon за 5 английски лири и доста по-луксозният (въпреки че не безусловно по-добрият) разпенващ се пенообразувател за мляко на Nespresso.

Може да звучи пресилено, само че единствено за няколко години спестих толкоз доста стотинки, правейки кафе вкъщи спрямо кафето за у дома, което бих купил постоянно. Когато ProCook протегна ръка, с цел да предложи най-новия си пенообразувател за мляко за обзор, трябваше да го видя спрямо приспособленията, които към този момент имам подредени на работния си плот – и е съвършен за парещ шоколад.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР