Този път преди една година имаше един горещ въпрос в

...
Този път преди една година имаше един горещ въпрос в
Коментари Харесай

Мистерията с роклята на Кейт Мидълтън за коронацията беше разрешена, след като феновете бяха объркани от необичайни детайли

Този път преди една година имаше един парещ въпрос в устните на кралските почитатели - какво ще облече принцесата на Уелс на церемонията по коронясването на крал Чарлз.

Започнаха да се носят клюки кой ще е дизайнерът на роклята и дали Кейт ще облече или не една от ослепителните диадеми на кралското семейство. Въпреки това, до момента в който пристигна коронясването, принцесата се придържаше към обичания си дизайнер Александър Маккуин.

Въпреки това, когато тя дойде в Уестминстърското абатство за службата, роклята беше значително покрита от формалната й тога - мантията на Кралския викториански медал. Тя също по този начин продължи да носи халата по време на появяването на кралските особи на балкона на Бъкингамския замък - само че го заряза за формалната фотография на коронацията, която беше направена по-късно същия ден.

И кралските почитатели с орлови очи бързо видяха, че V-образното деколте на роклята на формалната фотография беше видимо друго от това, когато Кейт беше в абатството, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР