Това лято феновете на адреналина, бързите скорости и екшън жанра

...
Това лято феновете на адреналина, бързите скорости и екшън жанра
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън се борят за живота си на няколко континента

Това лято почитателите на адреналина, бързите скорости и екшън жанра ще могат да се насладят на най-новата лента от поредицата,,Бързи и гневни: Хобс и Шоу‘‘.

След осем кино лентата, докарали международни доходи от близо 5 милиарда $, главозамайващата екшън поредност бележи първия си независим филм и отваря нова глава в историята на един от най-обичаните франчайзи с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в функциите на тайните сътрудници - Люк Хобс и Декард Шоу.

Лоялният сътрудник на Американската работа за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналият в конспиративност, някогашен сътрудник на английските елитни войски Шоу, се срещат за първи път през 2015 година в,,Бързи и гневни 7‘‘. Още тогава двамата разменят хапливи реплики и мощни удари с единствената цел да се повалят взаимно.

В най-новата част на поредицата обаче на двамата ще им се наложи да играят в комбина. Това е по този начин поради появяването на кибернетично усъвършенствания анархист Брикстън (Идрис Елба), който управлява рискова биологична болест (вирус), способна да промени човечеството вечно. Така Хобс и Шоу са принудени да разботят дружно, с цел да попречат на ужасните проекти на Брикстън.

Какво е екшън лента, в случай че няма забъркана най-малко една жена. Разбира се, и тук такава не липсва. Дамата, която размества пластовете на играта, е русокоската Хейти Шоу (Ванеса Кърби), която играе облика на сътрудник на МИ-6. Тя е сестра на Декард Шоу (изигран от Джейсън Стейтъм) и също попада в клопката на Брикстън. Освен това, по време на цялата екшън борба, тя съумява да завърти главата на Люк Хобс (изигран от Дуейн Джонсън) и любовта припламва по време на тази гневна и луда конкуренция.

Действието в лентата ни придвижва безусловно по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от Москва до екзотичната хубост на Самоа.
Бясното гонене с бързи коли и вертолети укрепва чувството за скорост и доста екшън.

В кината: от 2 август

Актьори: Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Хелън Мирън

Времетраене: 134 минути
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР