Това, което стана на заседанието на Висшия съдебен съвет, беше

...
Това, което стана на заседанието на Висшия съдебен съвет, беше
Коментари Харесай

Филип Гунев: Станалото във ВСС беше очаквано

" Това, което стана на съвещанието на Висшия правосъден съвет, беше предвидимо ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " специалистът по въпросите на сигурността, публичните поръчки, престъпността и корупцията и някогашен заместник-министър на вътрешните работи Филип Гунев.

" Членовете на Висш съдебен съвет са в една такава обстановка, че след няколко месеца им изтича мандатът. Те ще би трябвало да се върнат като магистрати и не желаят още от началото да отхвърлят всичките обвинявания на Министерство на правораздаването, тъй като единствено след няколко месеца ще са в обстановка, в която новоназначеният Висш правосъден съвет ще дефинира тяхната кариера.

Те бяха заставени в някакъв смисъл да гледат нещата всъщност, само че въпреки това са определени да бранят техните, които са ги подкрепили. Ще извървят нужния процедурен път, ще покажат, че са прегледали всичко, постарали са се, не са били намерили никакви доказателства и нещата ще приключат до такава степен ", заключи Филип Гунев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР