Това каза в студиото на Нова телевизия Илияна Йотова. Тя

...
Това каза в студиото на Нова телевизия Илияна Йотова. Тя
Коментари Харесай

Илияна Йотова коленичила пред руския патриарх по протокол

Това сподели в студиото на Нова телевизия Илияна Йотова. Тя уточни, че й липсва българската политика във финансовата и обществената политика на Европейската комисия.

„ Има педантизъм и липса на храброст в Брюксел при вземането на решения. Но този сериозен взор не значи отказване на Европейски Съюз “, посочи вицепрезидентът.

Според нея, тази политика на Европейска комисия води до основаване на обособени групи от страни по разнообразни проблеми.

„ Няма полемика и оферти по какъв начин да се промени и политиката, и метода на действие на Европейския съюз “, счита тя.

По тематиката за съветския патриарх в България Йотова счита, че всичко в този скандал води към една предизборна акция, която се води сега в Русия.

„ Реакцията на съветския патриарх е провокирана от неувереното ни отношение към Русия през последните години. Не одобрявам изявлението на Валери Симеонов като отбрана на президента Радев “, сподели още вицепрезидентът.

Тя дефинира държанието на съветския патриарх като „ прочувствена реакция “, изразена по недопустим метод.

„ Отношението ми към съветския патриарх е същото като към българския патриарх. Поклонът ми пред съветския патриарх е реверанс към историята на съветската православна черква “, разясни Йотова. Според нея, има метод да се посреща нравствен лидер над несъмнено равнище и е добре и депутатите да се срещнат с този протокол.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР