Това е висшата перверзия на ситуацията: не просто превземат републиката

...
Това е висшата перверзия на ситуацията: не просто превземат републиката
Коментари Харесай

Перверзниците ни готвят преврат чрез купен вот

Това е висшата перверзия на обстановката: не просто завладяват републиката принудително, ами ви карат и да участвате в закононарушението

Съдейки по реакциите на аудиториите на утринните блокове, връщането на хартиената бюлетина е голяма имиджова вреда за причинителите.

Въпреки това, ще си довършат опита за обезчестяване на изборното законодателство до дъно.

За да одобряват сходна вреда без гък и дори безочливо да се вършат, че не я виждат, би трябвало да имат претекст, по-съществен от 5 спомагателни %. Даже и да съм права и купеният и следен избор да е към 10%, отново не си коства да изгубят съвсем същия брой гласоподаватели, до през вчерашния ден дали своят вот за тях по съвест...

Следователно, задачата е осъществяване на някакъв бърз дял, бърз удар посредством манипулиран избор и след това - каквото сабя покаже!

Доколкото на хоризонта се вижда единствено един подобен вероятен дял - завземането на локалната власт посредством познатите от последните десетилетия шашми на хартия, може да се каже, че Хартиената коалиция има небосвод на битие до октомври 2023. След това всеки ще си е взел каузи от локалната баница и ще си я употребява да си обезпечи още власт.

Хартиените бюлетини тъкмо това улесняват, а машините го затрудняват.

Може да ви наподобява, че едни хора с ехидни усмивки изнасилват Изборния кодекс, само че в действителност виждате опит за кражба на власт през изборно законодателство. Т.е. прелом посредством платен и следен избор.

Впрочем, това е висшата перверзия на обстановката: не просто завладяват републиката принудително, ами ви карат и да участвате в закононарушението.

И тъй като множеството българи са естествени хора и насилието ги отвращава, по този начин реализират другата си цел: отхвърлят от ден на ден от нас да вземат участие в избори изобщо! Превръщат сегашните промени в ИК в възмутителен безпорядък, искрено пийп шоу за политически ексхибиционисти, с цел да вдигнете дефинитивно ръце и погнусени да си кажете " Край, повече до урна няма да стъпя ".

Това реализиран ли, трето потомство българи ще си стегнат багажа и отвратени ще отидат да раждат децата си другаде. За да ги спасят от перверзията тук.

А перверзниците тъкмо това желаят: тук да оставаме все по-малко съпротивляващи се и властта и парите им да са безконечни.

Затова не го правете. Не влизайте в този капан. Това е вашата страна, вашата република, вашата татковина. Били сме ги и на избори с хартия, отново можем да го създадем, стига да не ходите за гъби.

Весислава Танчева
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР