Това безспорно е най-вкусното ястие с тиквички, което можете да

...
Това безспорно е най-вкусното ястие с тиквички, което можете да
Коментари Харесай

Най-вкусните рошави тиквички, които обиколиха интернет

Това несъмнено е най-вкусното ядене с тиквички, което можете да си приготвите. Леко, вкусно и диетично, то ни избавя от летните горещини. Подходящо е както за мезе, по този начин и за главно. Можем да го сервираме на празненство или на непредвидени посетители.

Абсолютно сигурни сме, че ще останете безпределно сюрпризирани, откакто ви споделим рецептата за най-вкусните рошави тиквички.

Преди това обаче ще вмъкнем, че разрешават да ги сервираме в компанията на най-различни сосове. Най-добре обаче си хармонират с чесново – млечен дресинг.

Как да приготвим най-вкусните рошави тиквички?

Продукти:

• 2 тиквички

• 2 яйца

• 150 грама кашкавал

• 5 с.л. галета

• 4 с.л. брашно

• Сол

• Черен пипер
 Печени тиквички - отлично и леко ядене за дома и офиса Печени тиквички - отлично и леко ядене за дома и офиса
Ако желаете рецепта, която е лека, вкусна и няма да коства доста, а ще е подходяща  за вегетарианци, то вие сте на вярното място...

Начин на подготвяне:

Най-напред се заемете с подготовката на тиквичките. Измийте, обелете и нарежете на дребни продълговати късчета. Ако желаете типът им да е по-закачлив, бихте могли да обелите на лентички, тъй че да се резервира част от обвивката им.

След това разбийте двете яйца в една купичка и прибавете малко черен пипер към тях. Няма да посочваме количество, тъй като вие сами ще прецените какъв брой пикантни да са тиквичките.

В различен съд смесете настъргания авансово кашкавал и галетата.

Поръсете тиквичките със сол и ги оваляйте в брашното. След това потапяте в яйце и покривате щедро със сместа от кашкавал и галета.
 Вкусни, лесни и потребни тиквички на фурна Вкусни, лесни и потребни тиквички на фурна
Традиционна българска лека вечеря са пържените тиквички с кисело мляко, копър и чесън, само че има три съществени минуса - стават постепенно, в...

Подреждате ги в тавичка за печене, върху която сте сложили хартия, тъй че до момента в който се готвят кашкавалът да не залепва на дъното на тавата.

Включете фурната да се загрява на 180 градуса и печете в продължение на 20 – 30 минути, според от това дали уредът пече по-бързо или по-бавно.

След като рошавите тиквички са подготвени, сервирайте ги с млечен сос и ги поднесете на трапезата. Получават се необикновено вкусни, хрупкави и апетитни.

Вярваме, че скоро откакто сте пробвали тази рецепта, ще я повторите още веднъж!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР