Топ филмови продукции са на фокус през февруари в А1

...
Топ филмови продукции са на фокус през февруари в А1
Коментари Харесай

„Момчета за пример“, „Енгри Бърдс: Филмът 2” и “Нас” са сред акцентите на А1 Видеотека през февруари

Топ кино продукции са на фокус през февруари в А1 Видеотека, която е разполагаем за клиентите на новата интерактивна телевизия А1 Xplore TV. Едни от по-интересните заглавия включват „ Момчета за образец “, „ Енгри Бърдс: Филмът 2” и „ Нас”. Абонатите на Xplore TV ще имат достъп и до част от номинираните за Оскар филми.

Каталогът на А1 Видеотека обгръща богато жанрово многообразие и предлага уместно наличие за представителите на всички възрастови групи. Тя предлага на почитателите на седмото изкуство топзаглавия на налична цена, без да се разделят с уюта на своя дом. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 могат да наемат филмите елементарно и комфортно – непосредствено от екрана на своя тв приемник, а сумата се прибавя автоматизирано към месечния им абонамент.

На фокус в каталога този месец е пълнометражната анимация „ Енгри бърдс: Филмът 2 “, която дава обещание да обезпечи развлечение на цялото семейство със своята завладяваща комедийно-приключенска история. Мирът на прелестния остров ще бъде нарушен от загадъчна лилава птица на име Зета, която желае да го превземе. Гневните птици и техните врагове - зелените свине събират супер екип, с цел да прогонят съперника.

Друг от акцентите в разнообразната селекция на А1 Видеотека е тийнейджърският комедиен екшън „ Момчета за образец “. Зрителите ще съпреживеят историята на дванадесет годишния Макс, който получава първата си покана за празненство с целуване. Тъй като опитът му в тази област клони към нула, е належащо да се вземат незабавни ограничения. Заедно с най-хубавите си другари Тор и Лукас, вземат решение да вземат образец от най-голямата съседка на Макс, която показва забележителни знания в региона.

За феновете на хорър жанра, А1 Видеотека подчертава върху филмa „ Нас “. Вледеняващата история на семейство Уилсън стартира с ден на плажа с другари, само че след прибирането им във ваканционната им къща, стартира същински тормоз… от страна на техни двойници.

През седмицата, в която изкушените от седмото изкуство са затаили мирис в очакване на оповестяването на Оскарите, клиентите на A1 Xplore TV могат да гледат в уюта на своя дом и два от номинираните филми – „ Имало едно време в Холивуд “ и анимацията „ Как да си дресираш змей: Тайнственият свят “.
 „ Момчета за образец “, „ Енгри Бърдс: Филмът 2 ” и “Нас ” са измежду акцентите на А1 Видеотека през февруари
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР