Толкова много информация има за това как да отслабнем -

...
Толкова много информация има за това как да отслабнем -
Коментари Харесай

Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън

Толкова доста информация има за това по какъв начин да отслабнем - задоволително е човек единствено да изиска да загуби няколко килца. Освен добре познатите диети и упражненията, можем да пием разнообразни типове таблетки, чайове и прочие

Разбира се, всички таблетки, които можем да открием, ни дават обещание, че ще приличаме на манекени, освен това без никакви физически старания.

Според академик всичките тези разновидности не са ни нужни, тъй като можем да свалим кг и половина за седмица, единствено благодарение на 1 с.л. мед всеки ден.

Достатъчно е да я хапваме преди лягане – програмата е направена от диетолога Майк Макинс. Той твърди, че неповторимата композиция от естествени захари, която има в меда, го трансформира в съвсем идеалната диетична храна.

 Здрав сън

Информацията е оповестена на страниците на вестник Дейли мейл. Диетологът твърди, че една лъжица мед преди сън освен ще ни избави от килограмите, които са непотребни, само че и ще го направи по допустимо най-лесния метод. Няма да бъде належащо да се подлагаме на всякакви диети, които ви изтезават.

Диетологът изяснява още, че за по-голям резултат, можем да сменяем захарта, която консумираме денем, с мед. Вечер, преди да си легнем, би трябвало да разтворим супена лъжица мед в топла вода и да я изпием – по този метод механизмите на мозъка, които провокират желанието за сладко ще бъдат блокирани.

Много от храните, които се употребяват и се възприемат като здравословни, в действителност съдържат бяло брашно и скрити захари. Това значи, че равнищата на кръвната захар на човек се покачват и може да доближат до прекомерно високи стойности. Организмът се оправя със предозирането със захар, като освобождава инсулин – той филтрира захарта отвън кръвта и я складира като мазнини.

 Отслабване

Специалистът по хранене твърди, че с неговия режим можем да защитим клетките си от вероятно захарно претоварване. Макинс разяснява, че когато мозъкът е гладен, той се пробва да си набави захар от всевъзможен вероятен източник.

Според диетолога медът е единственото средство, което може да унищожи този цикъл. Той е уверен, че чаша вода с мед преди лягане е задоволителна, с цел да обърне процеса. Изпиването на топлата сладка вода даже ще разреши човек да има по-добър сън. Така тялото на всеки човек може бързо да се възвърне и да гори мазнини.

За още по-добър резултат диетологът предлага да се съблюдават следните правила:

- Заменете напълно захарта с мед;

- Не си купувайте дюнери, пици, бургери или пържени храни;

- Избирайте нерафинирани въглехидрати, само че въпреки всичко не прекалявайте с количеството им;

- Премахнете картофите от менюто си или най-малко намалете количеството им;

- Набавяйте си протеини – хубаво е да ги има във всяко хранене;

- Отделете един ден в седмицата, в който да не консумирате въглехидрати;

- Наблягайте на зеленчуците, а от плодовете изяждайте два на ден, защото са цялостни със захар;

- Хапвайте пълномаслени млечни артикули.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР