Току-що съобщиха, че в търсенето на заподозрения в убийство от

...
Току-що съобщиха, че в търсенето на заподозрения в убийство от
Коментари Харесай

Извънредна новина за убиеца от Костенец!

Току-що оповестиха, че в търсенето на обвинения в ликвидиране от Костенец се е присъединил и хеликоптер. Не бих споделил, че казусът е невиждан, тъй като същият запас беше употребен и против петорния палач в Нови Искър”. Това разяснява в студиото на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините” проверяващият публицист от вестник "Българска войска " Димитър Илиев.

„ Тогава имаше огромни подозрения, че всичко е ПР-акция. Имаше клюки, че горивото на хеликоптерите е толкоз, едвам отидат до Балкана и да се върнат, само че не и да вършат ефикасни действия”, уточни още той.

„ Едва ли психопатството му е дотам, че той авансово да възнамерява. Знае се къде е началото на сходни дейности. Те постоянно стартират с някакво принуждение, с някаква психопатия, с някакво изразено психологично отклоняване. В такива случаи не се знае до каква степен ще стигне човек в крайността на своите дейности. Поради тази причина след първото ликвидиране следва второ”, сподели Илиев.

По думите му самият факт, че този човек до момента надали е бил направлявал или наблюдаван, надали е имало информация за него от близки и други, че има такива склонности към такива крайни дейности, приказва, че някой не си е приключил работата.

Според него казусът доста наподобява на този в Нови Искър. „ В този случай обаче има по-голяма целеустременост – има една жертва, има втора, има лист с жертви”, уточни още Илиев.

„ Говори се за изселени хора от Костенец, само че не знам до какъв брой това е дейно от полицейска позиция. Министерство на вътрешните работи би могло да ги употребява и като примамки, с цел да може в случай че има подобен лист, те да охраняват тези домове и да заловен килъра. Въпреки това те по някакъв под паника метод са изведени от Костенец, като че ли настава естествено злополучие. Евакуация се подхваща когато против теб се изправят някакви сили, които не могат да бъдат следени. Като естествени стихии, например”, уточни още Димитър Илиев.

Според него има прекомерно доста сигнали за това, че обвиненият е бил забелязан. „ Има в това число и от чужбина, което е неуместно. Едва ли този човек е напуснал България. Въпросът е да какъв брой Министерство на вътрешните работи има капацитета, употребявайки даже този хеликоптер, да открие един единствен човек, за който се знае малко. Трябва да бъде изследвано цялото му минало, всички негови връзки и така нататък Очевидно е, че този човек знае какво прави”, сподели още Илиев.

По думите му времето постоянно работи за Министерство на вътрешните работи. „ Този човек, по този начин или другояче, е като едно подгонено животно, забавно е и че не употребява телефон. Така или другояче, този човек някъде ще се появи – дали тъй като ще бъде гладен или жаден, ще се появи ", уточни Димитър Илиев.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР