То ще засегне всички Правителствата на всички държави по света се

...
То ще засегне всички
Правителствата на всички държави по света се
Коментари Харесай

Милиони хора ще умрат: масонът Албърт Пайк предсказа началото на най-ужасното събитие в историята

То ще засегне всички

Правителствата на всички страни по света се пробват да предотвратят опцията за Трета международна война. Преди време, американският военачалник и масон Албърт Пайк, живял през 19 век, е направил плашеща прогноза приживе.

Генералът от армията на Конфедерацията стана прочут откакто предсказа експлоадирането на Първата, а по-късно и на Втората международна война . По време на своя живот той беше слушан като изтъкнат масон, само че когато предсказанията му започнаха да се сбъдват, доста започнаха да имат вяра в неговите екстрасензорни качества.

Ето за какво през днешния ден се напомнят и други пророчества на американския правист, който сподели, че Третата международна война не може да бъде избегната от човечеството.

Има бележки, в които масонът предсказва нов боен спор. Твърди се, че ще възникне поради Израел и авторитетни хора в мюсюлманската общественост. Генерал Пайк е декларирал, че хипотетичната война ще бъде на религиозна основа, а ислямският свят и всички други страни ще станат участници в нея.

Според масонския военачалник Албърт Пайк милиони хора в последна сметка ще умрат и Съединените американски щати ще пострадат доста.

Други, по-модерни специалисти също приказваха за разпадането на Европейския съюз и Съединени американски щати . Известният съветски физик Михаил Левин сподели в изявление, че до края на това десетилетие западните страни ще търсят собствен личен път и няма да се оправят без спорове и раздробяване на към този момент открития ред.

Друго значимо събитие беше предсказано приживе от гледачката Матрона от Москва. Тя планува крах на морала и славословие на материалните полезности през 2023 година Всичко това ще докара до обстоятелството, че пропастта сред богатите и бедните ще стане голяма.

Инфо: www.vedomosti.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР