За пръв път от четири години принц Хари и Меган

...
За пръв път от четири години принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Жестът, с който Меган Маркъл почете Даяна в Нигерия

За пръв път от четири години принц Хари и Меган Маркъл бяха на публично посещаване, този път в Нигерия. То пристигна незабавно след визитата на херцога на Съсекс в Лондон във връзка десетата годишнина на Invuctus Games. И в случай че там остана разочарован от роднините и най-много от татко си, в африканската страна със брачната половинка му се окъпаха във всеобщата обич.
 Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл
Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Посещението в страната дружно с Хари се увенча с триумф

Тридневната аудиенция бе с много натоварена стратегия. Тя стартира със независимо посещаване на принц Хари в локална болница, а всички с неспокойствие чакаха да го видят един до друг с Меган. И тя още веднъж се трансформира в център на внимание и в най-коментираната жена в света.

През изминалия уикенд съпрузите бяха домакини на банкет за фамилиите на военни в столицата Абуджа. За него избраха тоалети в бяло, които пасваха съвършено на ситуацията, а и могат да се приемат за негласно обръщение за мир по света. 
 Снимка 664816

Акцент във визията на Меган Маркъл на събитието пък беше златно колие с диамантено кръстче. По информация на People, то е било на починалата принцеса Даяна и го е подарил на брачната половинка си. А тя неслучайно избра да го постави точно на обиколката в Нигерия.

Херцозите на Съсекс последваха образеца на принц Чарлз и Даяна, които през 1990 година също посетиха страната. А за едно от събитията в програмата си Меган Маркъл блесна с друго колие, което прилича носено от починалата майка на принц Хари точно на това посещаване.

Meghan Markle pays homage to Princess Diana with necklaces on Nigeria trip
— Page Six (@PageSix)  Принц Хари още веднъж до Меган, откакто беше пренебрегнат в родината си
Принц Хари още веднъж до Меган, откакто беше пренебрегнат в родината си

Херцозите на Съсекс дойдоха в Нигерия

Това не е първият път, в който виждаме Меган Маркъл с украшение на Даяна Спенсър - тя е носила и нейни обеци, и пръстени. А два от скъпоценните камъни на годежния й пръстен също са от персоналната сбирка на починалата принцеса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР