Тийнейджър, който излезе от 10-месечна кома, не знае за пандемията

...
Тийнейджър, който излезе от 10-месечна кома, не знае за пандемията
Коментари Харесай

Момче излезе от 10-месечна кома, не знае за Covid

Тийнейджър, който излезе от 10-месечна кома, не знае за пандемията от ковид, макар че два пъти е прекарал заболяването.

Джозеф Флавил, 19-годишен, е блъснат от кола до момента в който се разхожда в Стафордшир на 1 март предходната година, три седмици преди първото национално заключване на Англия, написа Guardian.

Лелята на момчето споделя, че фамилията е затруднено по какъв начин да му опише и изясни за протичащото се. „ Просто не знам от кое място да стартира. Преди година, в случай че някой ми беше споделил какво ще се случи, нямаше да допускам ".

Тя споделя, че фамилията се е пробвало да изясни посредством видеовръзка, че не могат да бъдат с Джозеф поради рестриктивните мерки поради ковид, само че още не са се опитвали да му опишат за мащаба на пандемията. " Разговаряме по телефона и се опитваме да го накараме да разбере, че в действителност желаеме да сме с него, само че просто не можем да го създадем ", споделя още тя.

Джозеф прекарва два пъти COVID-19, до момента в който е в болничното заведение, и двата пъти се възвръща. Майката му съумява да го посети на 19-ия му рожден ден през декември, само че от самото начало е трябвало да остане на отдалеченост и с цялостно защитно облекло.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР