Тим ВИЖЪН България организира серия от практически обучения за работа

...
Тим ВИЖЪН България организира серия от практически обучения за работа
Коментари Харесай

Нараства търсенето на специалисти с познания в сферата на BI системите

Тим ВИЖЪН България провежда серия от на практика образования за работа с Tableau

 
-->
През последните години фирмите генерират все по-големи размери данни, а от там нараства и потребността от тяхното вярно ръководство и пълноценно потребление. Логично това усилва търсенето на BI (Business intelligence) системите - едни от най-ефективните принадлежности за менажирането и обработка на огромни размери от фирмени данни. А от там нараства и търсенето на експерти с умения и подготовка за работа с тях. Един бърз обзор на обявите за асортимент на личен състав у нас демонстрира, че има стотици вакантни позиции, в които точно уменията за работа с BI са главно условие или значимо в допълнение преимущество.

В отговор на тази наклонност българската софтуерна компания, която е сътрудник на аналитичната система Tableau, провежда серия от образования за всички, искащи да натрупат знания в тази перспективна област и да отговорят на упованията на работодателите. От компанията прецизират, че в границите на актуалната година ще се проведат четири на практика курса за работа с аналитичния програмен продукт - от 22 до 24 февруари, от 7 до 9 юни, от 27 до 29 септември, както и от 29 ноември до 1 декември.

“Tableau не e единствено едно от водещите BI решения в света, което повече от 10 години е измежду водачите в тази област, а и се отличава с подсъзнателен интерфейс, който разрешава основаването на комплицирани диаграми и разбори без да се постанова да се написа код или да се усвояват програмни езици. Идеята на този програмен продукт е да може да се вкара елементарно на всички равнища в организацията и да помогне за създаване на фирмена просвета, основана на данните ” - показва Даниела Димова, маркетинг управител в Тим ВИЖЪН България.

Тя добавя още, че в границите на образованията се обръща особено внимание на практическата страна от потреблението на BI системите. Лекторите споделят с курсистите своя на практика опит, препоръки и открити положителни практики за работа със софтуерното решение. Също по този начин те могат да получат консултация освен по образователния материал, а и във връзка с свои проблеми, върху които са опитвали да приложат наученото и имат потребност от съвет.

Курсът е подобаващ за всеки, който желае да е в крайник със актуалните принадлежности за обработка и визуализация на огромни размери данни и да може да основава образни разбори за минути, без да се постанова да програмира. Завършилите образованието се научават да извличат в оптималната степен потребната информация, скрита зад данните и получават умения, които работодателите търсят и ценят.

Повече информация за практическите образования за работа с Tableau има.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР