Индийското правителство казва, че е дълбоко натъжено“ от убийството на

...
Индийското правителство казва, че е дълбоко натъжено“ от убийството на
Коментари Харесай

Индия „дълбоко натъжена“ от убийството в Газа на бивш офицер от армията, работещ за ООН

Индийското държавно управление споделя, че е „ надълбоко натъжено “ от убийството на един от неговите пенсионирани офицери от армията, който е работил за Организация на обединените нации през хипотетичен израелски удар в линията Газа.

Уайбхав Анил Кале, 46-годишен, се пенсионира като полковник в индийската войска през 2022 година и работеше като офицер за съгласуваност на сигурността в Департамента по сигурност и сигурност на Организация на обединените нации в оживения район Рафа в Газа.

Той беше на път за Европейската болница в Газа в Рафах дружно със собствен сътрудник, когато транспортното им средство беше атакувано в понеделник. При удара сътрудника е ранен.

„ Изказваме нашите сърдечни съболезнования на фамилията и околните му “, се споделя в изказване на Министерството на външните работи на Индия в сряда, без да се загатват събитията, при които Кале е погубен.

„ Нашата непрекъсната задача към Организация на обединените нации в Ню Йорк и нашите задачи в Тел Авив и Рамала дават цялата си помощ за репатрирането на тленни остатъци в Индия и не престават да поддържат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР