Тигър разкъсал лявата ръка на служителка в Централния животински парк

...
Тигър разкъсал лявата ръка на служителка в Централния животински парк
Коментари Харесай

Тигър разкъса ръката на жена, след като я пъхнала в устата му

Тигър раздрал лявата ръка на служителка в Централния скотски парк на Оклахома, откакто дамата сама пъхнала ръката си в устата на хищната котка.

Собственикът на парка Джо Шрайбфогел уведоми, че дамата е настанена в хирургията на болница в Оклахома, където лекари се пробват да спасят ръката ѝ.

„ Ръката ѝ е раздрана доста неприятно – цялата би трябвало да бъде зашита за тялото. “ – сподели Шрайбфогел

Свидетели описват, че тигърът е стоял в клетката си, а дамата е нарушила пространството му, пъхайки ръката си пред лицето му.

 Зоопарк

Служителката на парка сама е издърпала ръката си от пастта на животното.

Шрайбфогел увери, че в парка са наложени прецизни правила против посегателство с каквато и да е част на тялото към оградените диви животни.

Собственикът на парка отхвърли да показа името на дамата, тъй като до оня миг не се е свързвал със фамилията на потърпевшата. За нея сподели единствено, че е на към 20 г.

Служителката е надзирателка на котките и съгласно Шрайбфогел, когато работиш с тези животни всеки ден, спираш да мислиш за сигурността си и започваш да гледаш на дивите животни като на домашни любимци.

Тигърът, откъснал ръката на дамата, е със смесена порода и е на към 14 г.

Теглото му е над 180 кг., само че чиновниците в парка споделят, че в никакъв случай не е показвал експанзия.

 Хирургия

Според хипотезите на притежателя тигърът е захапал ръката на дамата, тъй като е помислил якето ѝ за играчка или е бил притеглен от миризмата на гъши пух от дрехата.

„ Случката можеше да свърши доста по-зле. Радвам се, че това не се случи. Когато я откарваха към хирургията, тя говореше за връщането си на работа. “ - описа Шрайбфогел.

Той увери, че работата на дамата ще я чака, тъй като тя е измежду най-хубавите водачи, които наблюдават за спазването на протокола на парка.

Тигърът не е бил убит.

Паркът, които затвори след случая, е населяван от тигри, мечки, маймуни, зебри и други животни.

В уеб страницата на парка се споделя, че фокусът на стратегиите им е ориентиран към приютяване на изоставените и измъчвани животни, както и към животните, за които притежателите им не могат да се грижат към този момент.

Уеб уеб сайтът е открит през 1997 година и от този момент са избавени повече от 1400 животни, които са настанени допълнително от 1200 зоологически градини и резервати.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР