Тези политики опират до живота на всеки българин. Седем от

...
Тези политики опират до живота на всеки българин. Седем от
Коментари Харесай

Нинова с първи коментар за оставката на Порожанов

" Тези политики опират до живота на всеки българин. Седем от деветте оставки са подадени поради подозрения в корупция. Корупцията става етикет на това държавно управление. Оставките не трансформират нищо, нещата не престават по остарелия метод. Това е модел на ръководство, построен и ръководен от един човек. " Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов по-рано денем, написа Блиц.

``
реклама

" ГЕРБ ни злепоставят като страна ", добави Нинова.

„ Това държавно управление ръководи две години и 10 дни. За това време са подадени 9 оставки от министри, 7 са признати, две ту одобрявани, ту връщани. За половин мандат половината Министерски съвет е заменен. По създание това е самопризнание за неуспех в политиката на държавното управление на Борисов “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

По думите й доста е значимо да се види, че това са основни браншове: опазване на здравето, превоз, икономка. „ 7 от 9-е оставки са подадени за подозрения за корупция. Корупцията е в основата на неуспеха на това държавно управление. Можем да създадем подобен извод. Става етикет на това ръководство “, сподели още Корнелия Нинова. По думите й от 1 месец и 10 дни след оставката на Цветан Цветанов няма резултат във връзка с инспекцията към него от КПКОНПИ. Според Нинова е нужна смяна на модела и тя може да стартира на 26 май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР