Темповете на ръст на социалната мрежа Instagram са наистина впечатляващи.

...
Темповете на ръст на социалната мрежа Instagram са наистина впечатляващи.
Коментари Харесай

Instagram вече има над 1 милиард потребители и стартира убиеца на YouTube

Темповете на растеж на обществената мрежа Instagram са в действителност впечатляващи. В края на септември 2015 година принадлежащата на Фейсбук услуга имаше 400 милиона консуматори, през юни 2017 – 500 милиона, а през декември към този момент 600 милиона.
През април 2017 година Instagram имаше 700 милиона консуматори, а към месец септември същата година те станаха 800 милиона. А по време на вчерашната конференция Instagram се похвали с превъзмогването на историческите 1 милиард консуматори . Това е в действителност съществено достижение, тъй като последните 200 милиона души са се включили към Instagram през последните девет месеца.

Introducing IGTV, a new app for watching long-form, vertical video from your favorite Instagram creators. https://t.co/7aSMmmAsyB pic.twitter.com/Py8QI1rS23

— Instagram (@instagram) June 20, 2018

Едновременно с това Instagram анонсира личната стрийм услуга IGTV . Тя е проведена по подобен метод, че е пряк съперник на YouTube.

С помощта на IGTV потребителите могат непосредствено от своите смарт телефони да качват видеа с дълготрайност от 1 минута до 1 час. А по време на гледането, потребителите могат да прибавят мнения и да споделят харесаните видеоклипове. Компанията направи аналог с тв приемниците, само че тук вместо канали се сменят сметките на потребителите.

Instagram съобщи, че напълно скоро ще излезе мобилното приложение IGTV, посредством което потребителите ще могат да оценят всички прерогативи на новия артикул. Интересно е, че видеата, качени посредством IGTV ще могат да се гледат в главното приложение на Instagram. Появата на IGTV в магазините App Store и Гугъл Play се чака идващия месец.

При публика от 1 милиард консуматори, стрийм услугата IGTV в действителност може да се трансформира в „убиеца“ на YouTube.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР