Телохранителите на Стайко Стайков, водени от адвокат, тази сутринт се

...
Телохранителите на Стайко Стайков, водени от адвокат, тази сутринт се
Коментари Харесай

Гардове на Стайков-син го търсят в МВР болница

Телохранителите на Стайко Стайков, водени от юрист, тази сутринт се пробвали да влязат при него в Министерство на вътрешните работи болница. Полицаи и чиновници на правосъдна защита ги спрели, без да се стига до кавги и разправии.

29-годишният наследник на алкохолния необут Миню Стайков бе изместен в Министерство на вътрешните работи болница от “Пирогов ”, където постъпи в понеделник поради подозрения, че има мозъчно разтърсване. Тогава той се оплака, че е бил похитен и пребит от маскирани като служители на реда, които го упоявали. Доста професионално на вена на ръката му бил комплициран абокат за преливане на медикаменти, а на главата му имало превързана.
 Стайко Стайков, сниман преди време да се качва в бентлито си, придружаван от бодигард. Снимка от фейсбук Стайко Стайков, сниман преди време да се качва в бентлито си, придружаван от бодигард. Снимка от фейсбук
Стайков-син бе търсен 5 месеца от Министерство на вътрешните работи и Интерпол за присъединяване в проведена незаконна група на татко му Миню, вуйчо му Белун Хазърбасанов и сина на кмета на Карнобат. Обвинението му бе повдигнато задочно, а незабавно след потвърждаване на самоличността му, спецпрокуратурата му наложи 72-часово задържане под стража в Министерство на вътрешните работи болница.

Дебеловратите мъже и юристът, които пристигнали да го търсят, споделили че се тормозят да не се влошило положението му. Искали или да го върнат у дома, или те да се заемат с опазването му, само че не били позволени да влязат. От защитата и личния състав им обяснили освен, че Стайко е арестуван, а и че сега в София е оповестена грипна зараза и достъпът до лежащо болните е спрян.

Според таксиметровият водач Венци Ковачев, който в неделя вечерта карал Стайко от софийски мол до дома му в кв. “Бояна ”, младият мъж бил “без никакви признаци за боязън или терзание ”. Бил добре облечен и носел маска за грип.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР