Днес времето ще бъде слънчево. Следобед над западната половина от

...
Днес времето ще бъде слънчево. Следобед над западната половина от
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в неделния ден

Днес времето ще бъде слънчево. Следобед над западната половина от страната ще има купеста облачност, само че ще остане съвсем без превалявания. Вятърът от изток-североизток краткотрайно ще се усили.

Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, в София - към 21°.

Атмосферното налягане ще остане без смяна, малко по-високо от междинното за май.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 21°-23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че с наклонност на намаляване.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места в масивите от западната половина на страната ще превали временен дъжд. Възможно е и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

В понеделник ще доминира слънчево време. Около и следеобед над североизточните региони и планините в Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали. В утринните часове ще е съвсем безшумно и на обособени места в котловините и низините за малко ще има мъгла. През деня ще духа слаб северен вятър.

Във вторник още веднъж на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Максималните температури ще бъдат от 19-20° до 25-27°.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР