Tellor (TRB) отбеляза забележителен растеж през изминалата седмица, с 200%

...
Tellor (TRB) отбеляза забележителен растеж през изминалата седмица, с 200%
Коментари Харесай

Тази криптовалута се изстреля с 200% за седмица – какво следва?

Tellor (TRB) означи незабравим напредък през миналата седмица, с 200% нарастване от месеца досега и доста сцепление в обществените медийни платформи.

Като оракулна мрежа с пазарна стойност от $355 милиона Tellor се конкурира непосредствено с Chainlink (LINK) в даването на данни отвън веригата за криптовалути. Въпреки неотдавнашния скок, пазарната капитализация на Tellor възлиза на 355 милиона $, доста по-ниска от оценката на LINK за $8.5 милиарда.

В момента TRB се търгува на $141.72, отбелязвайки близо 199% нарастване от скорошното си дъно от $42.73 на 1 май. Техническите знаци допускат прогресивен подтик, отразен в положението му на свръхпокупка с дневен RSI от 81.78. Освен това TRB се търгува съвсем два пъти над 30-дневната експоненциална пълзяща междинна (30-EMA), като сега намира поддръжка на $76.48 след пробив на 2 май.

Социалните знаци също сочат възходяща наклонност за Tellor, като данните от Santiment класират TRB като втората най-популярна криптовалута във връзка с доминирането на обществените индикатори. По-специално, увеличеното ценово деяние, нарасналата интензивност на китовете и „ VIP ползата “ способстват за трендинг статуса на Tellor.

Въпреки това пиковите обществени индикатори за криптовалути с ниска капитализация като Tellor постоянно демонстрират евентуални локални върхове и обръщания на трендове.

Независимо от това, в случай че сегашната инерция се резервира, Tellor може да стане очевидец на по-нататъшен напредък, до момента в който се бори за пазарен дял на доходоносния пазар на оракулни решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР