ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително

...
ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително
Коментари Харесай

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният продан в границите на екосистемата Shiba Inu, доста се модернизира, като мина към блокчейна Shibarium.

С този преход се вкарват разнообразни нови децентрализирани обменни и децентрализирани приложения (dApp) за потребителите.

Нови функционалности и усъвършенствания

Скорошният ъпгрейд включва няколко нови функционалности, предопределени да подобрят потребителското преживяване. Според неотдавнашно прессъобщение тези функционалности включват усъвършенстван потребителски интерфейс за по-добра навигация, по-интуитивно взаимоотношение с платформата, графики за открития, подчертаващи новите и тенденционни токени, и банален развой на включване за консолидиране на нови токени в DEX.

“ “, водещ разработчик на SHIB , разяснява ъпгрейда, заявявайки, че новата борса ShibaSwap има за цел да даде опция на DeFiи новаторите да намират, разменят и взаимодействат с community токени. Той разказа платформата като „ “, като насърчи общността да тества новия продан и предложения актуалните Shibarium токени да се пренесат. Kusama също по този начин увери потребителите, че това ново потребителско преживяване е ранна версия, като са планувани още актуализации.

Ползи за потребителите и бъдещи актуализации

Актуализацията ще употребява част от таксите за транзакциите за повишение на цената на ликвидните пулове (LP) при суапови транзакции, което ще усили цената на LP токените за потребителите. ализации и усъвършенствания.

Shibarium поддържа разнообразни сегменти на екосистемата Shiba Inu, в това число токените $SHIB и $LEASH, SHEboshis DN-404, SHIB The Metaverse, ShibaSwap DEX, играта Shiba Eternity и освновната мрежа на Shibarium.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР