През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и

...
През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и
Коментари Харесай

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin означи леко покачване и все още е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има капацитет за по-нататъшни нараствания. Някои анализатори обаче предизвестяват за вероятен спад на цената в близко бъдеще.

Неотдавнашният растеж на цената на Dogecoin може да се дължи на няколко развойни действия, ориентирани към възстановяване на мрежата от страна на разработчиците му. Върхът на тези действия настъпи през февруари, когато метриката за развиване се повиши от 0.39 до 16.24, което докара до повишаване на цената на DOGE от $0.08 до $0.14.

Подобни действия по създаването в предишното са водили до повишение на цената на Dogecoin .

Освен това данните за пълзящите междинни сочат, че DOGE се намира в мощна зона за покупка, до момента в който други индикатори като RSI, MACD и лентите на Болинджър го слагат в умерена зона за покупка.

От април насам цената на Dogecoin се колебае сред $0.13 и $0.16 без обилни пробиви. Въпреки това се обрисува евентуален спад на цената, защото неизвестен кит неотдавна продаде DOGE на стойност $18.55 милиона на борсата Robinhood, което евентуално може да провокира напън за продажба.

Освен това, с прекратяването на настоящите действия по създаването, цената на Dogecoin може да стартира да спада. DOGE се бори да повтори предходните си резултати, което поражда опасения измежду анализаторите на фона на продължаващата пазарна неустойчивост. Проблемите с ликвидността не престават, като равнището на ликвидност на DOGE варира сред $0.15 и $0.16, което съставлява риск. Делтата на кумулативното равнище на разпродажба (CLLD) допуска допустимо оттегляне на цената до $0.12.

Друг рисков фактор е намаляването на броя на дейните адреси на Dogecoin за 24 часа, който е намалял от 250,000 през февруари до 54,600, което сочи капацитет за спад на цената на актива.

След ралито си през март Dogecoin е в низходяща наклонност, като се чака по-нататъшно намаляване заради интензивността на китовете и опасенията за ликвидността. Анализаторите предвиждат, че DOGE може да падне до $0.12, което е най-ниската стойност от два месеца насам. Бъдещото придвижване на DOGE на пазара следва да се види.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР