Дни след изненадващия финал на Ергенът продължават да са гневни.

...
Дни след изненадващия финал на Ергенът продължават да са гневни.
Коментари Харесай

Няма прошка за Алек, зрителите отново нападнаха „Ергенът”

Дни след изненадващия край на „ Ергенът ” не престават да са гневни. Решението на Алек да не излъчи победителка и да се раздели с двете финалистки без даже да се срещне с тях онлайн продължава да буди всеобщо отвращение.

В опит да компенсира рецензиите към риалитито, bTV и персонално към него, основният воин в „ Ергенът ” се появи и в коментарното предаване на Светослав Иванов. Това обаче по-скоро раздразни в допълнение разочарованите фенове.

Те разясняват много присъединяване на Алек и най-много това, че той нито се е извинил, нито е признал, че е позволил неточност с изгубването си на финала. Подобно държание е несериозно и не отива на същински мъж, считат множеството от почитателите на сантименталното риалити.

Ето някои от най-ярките мнения:

„ Пълна диаметралност на това,което показваше вътре като темперамент - разбиращ, добър, търпелив, а в реалност - лакомец и нахален. Естествено, че има роля, която би трябвало да играе, само че чак подобен контрастност с същинската му същина не чаках. Че има сюжет си знаем, че момите и те го играят влюбени, и въпреки всичко държанието му тук беше жестоко, отбранително, враждебно и снобско! “

„ Прави усещане, че по всякакъв начин извърта нещата, с цел да не си признае, че е постъпил грозно, с това, че не се появи да им каже в очите решението си. Това го прави още по- грозно! Мисля, че е извънредно време да спрете да му давате поле за изява на нарцистичната натура. ”

„ Чиста съвест, само че престиж нулев! Страхливец, който се тормози да бъде глава на семейство! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР