Binance Labs, инвестиционното подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути

...
Binance Labs, инвестиционното подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути
Коментари Харесай

Ето в кои алткойни са инвестирали Binance, но още не са добавени към борсата

Binance Labs, капиталовото поделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в международен мащаб, влага интензивно в голям брой алткойн планове.

Интересното е, че доста от тези алткойни към момента не са включени в борсовата платформа на Binance. Въпреки че инвестицията на Binance в даден план не подсигурява, че той ще бъде листван, статистиката демонстрира, че алткойните, подкрепени от Binance Labs, имат по-голяма възможност да бъдат листвани.

Ето криптовалутите, в които Binance е вложила, само че към момента не са изброени: GPT, PBUX, HIP, ZK, CHAMP, PEEL, LFT, SQR, OLE, APX, PSTAKE, OOE, FOG, GMEE, MAVIA, NCG, FAQ, BBS, D.F.D., BUNNY, PUSH, CQT, MATH, RWA, HOPR, NYM, CERE и MOB.

В свързани вести пейзажът на криптовалутите в Азия се развива, като няколко компании афишират нови начинания. Сред забележителните токени в портфолиото на Binance Labs са MAVIA, CQT и NYM, като всеки може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $100 милиона.

Binance има наклонност да дава приоритет на листването на токени с висока пазарна капитализация.

Напоследък Binance изброява доста токени посредством своята платформа Launchpool. Един образец е Notcoin (НЕ), макар че премиите за стейлкинг, НЕ бяха впечатляващи, предлагайки единствено $1.5 за всеки $1,000 заложени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР