ЦСКА ще се готви в България за новия сезон. Новината

...
ЦСКА ще се готви в България за новия сезон. Новината
Коментари Харесай

ЦСКА ще се готви в Банско за атака на титлата през сезон 2024/25

ЦСКА ще се готви в България за новия сезон. Новината бе оповестена преди две седмици на взаимната конференция на двамата изпълнителни шефове Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

" Тема Спорт " оповестява, че " алените " ще проведат летния си лагер в Банско. Този път " армейците " ще заложат на родното и няма да вървят в Австрия.

По време на престоя в родния планински курорт " алените " ще играят няколко интернационалните контроли. Опции са отбори от Румъния и Кипър, които занапред ще бъдат конкретизирани. Възможни са и инспекции с родните Черно море и Локомотив (Пловдив).

Всичко обаче е в развой на доуточняване и зависи от това дали ЦСКА ще се класира за Лигата на конференциите. Това ще дефинира и датата за първата подготовка. Тя ще е сред 10 и 15 юни.

За последно алените се готвеха напълно в България преди 9 години. През 2015-а, преди началото на присъединяване в Югозападната В група, " армейците " бяха в Тетевен. По-късно те използваха отново старопланинския град през лятото, само че за първи лагер, след което заминаваха за Австрия.

Новият сезон у нас стартира на 19 юли (петък).

Отсега се знае също по този начин, че през идната зима алените ще са на подготовка в Турция.
 Фернандо Каранга завърши втория си престой в ЦСКА?
Фернандо Каранга завърши втория си престой в ЦСКА?

Разтрогва по взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР