Тела с вързани ръце бяха открити в масовия гроб в

...
Тела с вързани ръце бяха открити в масовия гроб в
Коментари Харесай

Тела с вързани ръце са открити в масовия гроб в Изюм

Тела с вързани ръце бяха открити в всеобщия гроб в Изюм, откакто украинските сили си върнаха контрола върху града в Североизточна Украйна , сподели губернаторът на Харковска област Олег Синегубов, представен от Ройтерс.

" Намираме се на мястото на всеобщото заравяне на хора, цивилни, които са били заровени тук и в този момент съгласно нашата информация всички те имат следи от насилствена гибел ", сподели на мястото Синегубов.

" Има тела с вързани откъм гърба ръце . Всеки факт ще бъде разследван и ще бъде съответно и правно оценен ", сподели той.

По-рано украинските управляващи оповестиха, че. Те споделиха, че множеството от убитите са цивилни и че мястото потвърждава военни закононарушения, осъществени от съветските сили, които са окупирали региона в продължение на месеци.

Александър Илиенков, началник на прокуратурата на Харковска област, съобщи за Ройтерс от мястото: " Едно от телата има следи от връзване и въже към врата, вързани ръце. "

" За останалите по предварителна информация има признаци за насилствена гибел, само че за определяне на обстоятелства и условия телата се изпратят за съдебно-медицинска експертиза за по-детайлно проучване.

Русия отхвърля да е атакувала цивилни или да е направила военни закононарушения.
 Зеленски посети Изюм
Зеленски посети Изюм

Той даде обещание освобождение на Крим

Изюм е град в южната част на Харковска област, който съветската войска завладя при започване на април. Градът имаше огромно стратегическо значение за настъплението на съветските войски в Донецка област.

На 10 септември украинските войски навлязоха там по време на огромно контранастъпление. Руската войска съобщи, че.
 Шойгу: Украйна понася огромни загуби поради илюзиите, че може да настава
Шойгу: Украйна понася огромни загуби поради илюзиите, че може да настава

Той упрекна Съединени американски щати и Европейски Съюз, че заглушават новините за Запорожката АЕЦ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР