Техническият директор на БФС Георги Иванов излезе с официална позиция

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Гонзо: Категоричен съм, че лицето Илиян Филипов е лъжец!

Техническият шеф на БФС Георги Иванов излезе с публична позиция във връзка обвиняванията на строителя на стадион " Христо Ботев " в Пловдив Илиян Филипов, който твърди, че е бил заплашван от заместник-изпълнителния шеф на Българския футболен съюз Христо Запрянов.

Според пост на Филипов в обществените мрежи, Запрянов му споделил, че в случай че не обезпечи нужното за осъществяване на срещата на “Колежа ” сред националните тимове на България и Унгария, то от БФС ще лишават лиценза на стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив.

Иванов съобщи, че сходни изказвания не дават отговор на истината, никой не е бил заплашван и той го подсигурява, защото е участвал на диалога. Единствено е бил дискутиран въпроса по какъв начин е допустимо стадион " Христо Ботев " в града под тепетата да не е рисков с аудитория, а да е рисков за здравето без съществуването на фенове. Бившият централен нападател съобщи, че в петък Филипов е поел ангажимент да спре строителните действия, да обезопаси обекта, с цел да се организира европейската подготовка България - Унгария.

" Категоричен съм, че лицето Илиян Филипов е измамник! Лично ще го подведа под правосъдна отговорност. Не единствено аз, само че и Българският футболен съюз поради клеветите по адрес на заместител изпълнителния шеф Христо Запрянов! Няма никакви закани, аз персонално присъствах на диалога сред него и Филипов и ви подсигурявам, че никой не е бил заплашван. Единствено бе дискутиран въпросът за какво мачове от българското състезание на ст. „ Христо Ботев “ са безвредни съгласно неговата оценка, а мач без аудитория на националния тим внезапно се оказва рисков!? ", пита Иванов.

" В мнократните ни диалози онлайн в петък Филипов пое ангажимент пред мен и пред още много очевидци, че може да спре строителните действия, да обезопаси обекта и дуелът България – Унгария да се играе безпроблемно на ст. „ Христо Ботев “ в Пловдив ".

" Уговорихме се и той пое ангажимент да приготви мнение и да ми го изпрати за сведение. Получих това мнение от него, мога да го потвърдя на всеки, който се интересува. Всичко е в телефона ми. Цялата преписка. Защо по-късно той не го подписа и се отметна, е различен въпрос. Повтарям – този човек е измамник и ще бъде наказан! "

" Запознал съм кмета на гр. Пловдив с цялата обстановка и всички извънредно тежки последици за целия български футбол – освен за националия тим, в случай че дуелът България – Унгария не се състои в четвъртък. Лицето Илиян Филипов е този, който ще направи по този начин, че футболът в България да понесе голям удар! ", приключи Георги Иванов пред Българска телеграфна агенция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР