Изложба с архитектурни и художествени шедьоври подредиха ученици от ПГАСГ

...
</TD
>Изложба с архитектурни и художествени шедьоври подредиха ученици от ПГАСГ
Коментари Харесай

Изложба с архитектурни шедьоври в Строителния

Изложба с архитектурни и художествени шедьоври подредиха възпитаници от ПГАСГ ‘‘Арх. Камен Петков “ във фоайето на третия етаж на учебното заведение. Младите гении от компетентност " Архитектурна реституция “ са събрали дребна част творбите, основани в часовете по професионална подготовка, направени до най-дребния подробност под управлението на архитектите Теофана Абаджиева, Елена Иванова и Елисавета Палазова.

Идеята на 11Ж клас е да показа по атрактивен метод на съучениците си актуалната архитектура. Бъдещите реставратори изнесоха и поредност интерактивни открити уроци, с цел да показват същността на специалността, приключилите която провеждат и управляват осъществяването на строителни, ремонтни и реставрационни действия.

Гостите научиха, че архитектурната реституция се занимава с методите за възобновяване на развалени монументи на историята и културата, съхранява творби на изкуството и се стреми да ги резервира в първичния им образ.

Архитектурата не е просто красиви структури, тя е комплицирано изкуство, което се основава от колектив, категерочни са преподавателите и прибавят, че едно от най-красивите разклонения на архитектурата е архитектурната реституция. За да създадат вършат часовете увлекателни, а комплицираната материя налична, те залагали еднообразно и на теорията, и на практиката, посещавали обекти дружно с учениците.

В празничния декември гимназията провежда и коледен шах шампионат. След оспорвани тридневни борби бе излъчен и тазгодишният първенец –  Калоян Коев. Негов подгласник стана Радослава Сотирова. И двамата бяха отличени с грамоти и награди, оповестява .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР