Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на
Коментари Харесай

Даниел Боримиров каза къде е Наско Сираков, поднесе изненада за новия треньор

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров приказва пред медиите на Могилката, където футболистите на „ сините “, ветерани и доста почитатели сервираха венци и цветя във връзка 110-годишнината от основаването на клуба. Тoй прикани за обединяване. Боримиров приказва и за неналичието на Наско Сираков от тържеството на Могилката.
„ Левски сега има най-голяма потребност от обединяване. Всеки би трябвало да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички ”, стартира Боримиров, представен от Блиц Спорт.
“Преди всичко желая да видя един финансово постоянен Левски, с цел да може да надграждаме и по-късно мисля – малко по малко желаеме да вършим дребни крачки, с цел да може да реализираме задачите си. На този стадий, това, което направихме преди няколко дни, ни кара да сме оптимисти, защото ще имаме финансова непоклатимост и тази непоклатимост желаеме да я надграждаме, с цел да можем да забележим Левски след една-две години подобен, какъвто нашите почитатели го желаят и са привикнали да го виждат ”, продължи шефът в Левски.
Боримиров изясни за какво Наско Сираков не участва на Могилката – „ От няколко дни не е в София. Има персонални задължения. Мисля, че в неделя се връща в София “.
„ Станислав Генчев ли? Ще изчакате до другата седмица, не желая да злоупотребявам през днешния ден с някакви имена. Дали имаме и различен вид, в случай че не стане с Генчев? Разбира се. Очаквам в последния мач победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите последователи с една победа, без значение от резултата “, добави Боримиров във връзка неделното домакинство на първенеца Лудогорец – от 18:00 часа на „ Герена “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР