Автомобил с варненска регистрация запуши изхода/входа на голям търговски център

...
Автомобил с варненска регистрация запуши изхода/входа на голям търговски център
Коментари Харесай

Екшън в столицата: Джип се опитва да избута автомобил с варненска регистрация, замесени са жени

Автомобил с варненска регистрация запуши изхода/входа на огромен търговски център в София. Колата беше безочливо избутана с преден удар от джип. Това излиза наяве от видео, което беше оповестено групата " Катастрофи в София ", видя Sofia24.bg .

Инцидентът е станал в региона на мол " Парадайз ". Колата с варненска регистрация е запушила входа/изхода на паркинга. Очевидци оповестяват, че дамата, която е карала автомобила, е била извикана да си реалокира колата, само че тя е отказала.Тогава друга жена взема решение да вземе нещата в своите ръце, като с джипа си се пробва брутално да избута колата с варненска регистрация. Не публикуваме клипа поради ругатните и нецензурните реплики, които се чуват. 

Ето по какъв начин хората разясниха видяното:

- Толкова доста дивотия в 40 секунди.

- Имаше един епизод от сериала " Малкълм ", където майка им се блъскаше с една друга на паркинга на един магазин...Та и тези двете и те същите кукундрели.

- Аз се чудя друго, по какъв начин този джип от място не можа да мръдне тойотата и гумите му превъртат…

- Само като я видиш по какъв начин слиза и стартира да храни като селянка и ти излиза наяве с каква интелектуална просвета разполага “гражданката ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР