Договор за сътрудничество между Университет Проф. д-р Асен Златаров“ и

...
</TD
>Договор за сътрудничество между Университет Проф. д-р Асен Златаров“ и
Коментари Харесай

Университет Проф. д-р Асен Златаров подписа договор с Изследователски институт Давос

Договор за съдействие сред Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ и Изследователски институт " Давос “ (Давос, Швейцария) беше подписан в бургаския ВУЗ.

Съгласно контракта двете институции ще обменят научно-техническа информация, ще организират научни проучвания и ще обменят водещи преподаватели за изнасяне на лекции, осъществяване на семинари и съвещания. Споразумението планува взаимна подготовка и изявления на научни отчети и публикации, както и двустранно научно управление на докторанти.

Контрактът беше контрактуван от зам.-ректора проф. Сотир Сотиров, декана на Медицинския факултет проф. Христо Бозов, декана на Факултета по публично здраве и здравни грижи проф. Валентин Василев и ръководителя на програмата Биомедицинско развиване проф. Бойко Георгиев – Рюег.

Инициативата за съдействие с Давос е на началника на отделението по " Ортопедия и травматология “ в УМБАЛ-Бургас доктор Стоян Христов, който е основен помощник в Университет " Проф. доктор Асен Златаров “.

Във връзка с подписания контракт, във висшето учебно заведение, към този момент беше извършен курс за операционен личен състав.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР