Тази сутрин в Англия, старши треньорът на Ливърпул – Юрген

...
Тази сутрин в Англия, старши треньорът на Ливърпул – Юрген
Коментари Харесай

Юрген Клоп говори за проблемите на Ливърпул

Тази заран в Англия, старши треньорът на Ливърпул – Юрген Клоп даде конференция, на която бе разпитан за неуверения старт на отбора във Висшата лига, проблемите с травми и трансферните проекти на клуба, на фона на продължаващите връзки с нов полузащитник, като Джуд Белингам от Борусия Дортмунд е единствено едно от спряганите имена.

„ Доволен съм от размера и качеството на моя тим. Имаме разнообразни варианти (за контузиите)” – разяснява той.

Когато бе запитан по какъв начин тъкмо ще се оправи с многото изчезнали играчи, той съобщи: „ Единият метод е трансферният пазар, само че в това има смисъл единствено в случай че можем да притеглим верния състезател. Другите решения са към този момент вътре в тима. Наби (Кейта) ще се върне в понеделник.”

Костас Цимикас също се завръща към тренировки с тима, само че испанският плеймейкър – Тиаго остава отвън състава сред четири и шест седмици, удостовери Юрген Клоп.

Германският експерт загатна, че нови попълнения на „ Анфийлд” не се чакат: „ Имахме доста диалози, само че не наподобява да се случи”

Клоп даже имаше време да опише за обичания си миг от Висшата лига до момента. Любопитното е, че това е една дузпа на Вилиан за Челси, която носи успеха на отбора против Манчестър Сити, през сезон 2019/2020. В този миг Ливърпул става публично първенец в Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР