Тази седмица в поредицата „Менделсон” разказваме за музикалното семейство на

...
Тази седмица в поредицата „Менделсон” разказваме за музикалното семейство на
Коментари Харесай

Менделсон: Певицата Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов

Тази седмица в поредицата „ Менделсон” описваме за музикалното семейство на певицата Мая Нешкова и композитора Кирил Икономов. Животът им е цялостен с чудати и съдбовни моменти, които са ги създали по-добри и по-силни.
Снимка: btvnovinite.bg

Музиката ги събира още като студенти. Той написа музика, а тя пее. Пътят им дружно като че ли е предначертан. Заедно са повече от 40 години и се обичат по този начин, както когато се вричат един на различен. Споделят, че са седем години дружно преди да изрекат брачните обети.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Направихме отвън Благоевград сватбата, тъй като имаше доста фенове, доста другари. Никой не знаеше, с изключение на родителите, че идват на женитба. В едно село Баланово, бяхме предизвестили кмета да провежда и хората, които пристигнаха, те не пристигнаха на женитба, пристигнаха по къси гащи, но стана, доста същинско стана. На пикник, никой не знаеше, че ще идва на смяна”, спомня си Кирил.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Венчавката ни беше 3-4 години по-късно. Имахме щастието починалият епископ Дядо Натанаил и настоящия патриарх Неофит да ни венчаят, в Пазарджик беше. И отново по този начин, с доста страсти беше, тъй като тичахме от един концерт от другия завършек на България”, показа Мая.

Още за фамилния живот на певицата Мая Нешкова и композитора Кирил Икономов вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР