Тази пролет група SEVI представят най-новия си сингъл „Hate You”.

...
Тази пролет група SEVI представят най-новия си сингъл „Hate You”.
Коментари Харесай

SEVI издават сингъл с продуцента на Five Finger Death Punch и Ozzy Osbourne

Тази пролет група SEVI показват най-новия си сингъл „ Hate You”. По парчето групата работи със международно известния канадски продуцент, звукорежисьор и създател на песни Кane Churko, който стои зад голям брой планове на рок колоси, измежду които Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Halestorm и други SEVI са първата българска тайфа, която работи с Kane Churko, а той e следващото огромно име в света на рока, което ще застане зад колаборация с групата след сполучливите планове с Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell), Thomas Vikström (Therion), Jen Majura (Evanescence), Luca Princiotta (Doro Pesch). Премиерата на сингъла и видеото към него ще бъде подкрепена с огромен концерт в Sofia Live Club на 19-ти март.

„ За мен беше голямо наслаждение да работя със SEVI по сингъла „ Hate You”. Надявам се всички почитатели на групата да харесат плана ни “, показа Kane Churko. За историята на общата работа, вълнението и резултатът, вокалистката на групата Светлана Близнакова – SEVI добави: „ Беше същинска чест да работим с продуцент като Kane. Неговият професионален метод води " Hate You " на по-високо равнище и дефинира тези дребни елементи, които приключиха песента по метода, по който искахме да я чуем. Нямаме самообладание да споделим резултата с почитателите. “

„ Hate You”дава ново друго звучене на групата, само че без да губи техния самостоятелен жанр, който събира почитатели по целия свят. Видеото показва самобитна история за тънката граница сред любовта и омразата. " Hate You " дава обещание адреналин и високи скорости, намигвайки, че в никакъв случай не знаем с кого се състезаваме. Зад клипа стои опитният екип на DarkWhite-Vision, режисьор е Никола Копаров, а в основната роля влиза Николай Петков, вокалист и китарист на група HAMMERHEAD. Песента и клипът към нея ще са налични в формалния YouTube канал на SEVI след 21:00ч. българско време на премиерната дата.

На 19-ти март почитателите на SEVI ще имат опцията да чуят „ Hate You” и да видят специфичното видео към песента на огромен концерт в Sofia Live Club. На събитието групата ще отпразнува и своя 12-ти рожден ден по най-подходящия метод, а билетите към този момент са в продажба. Специални посетители на събитието ще бъдат добре познатите на българската рок сцена HAMMERHEAD, а незабавно след тяхното осъществяване с ударен сет ще излязат SEVI, с цел да показват дълго чакания нов сингъл.

По мотив 12-годишнината на групата, SEVI са решили да изберат една млада българска рок група, на която да подарят запис на авторска ария в своето студио. В дните до 11-ти март всички прохождащи рок банди, които нямат публикуван албум, само че имат най-малко една осъществена авторска ария ще могат да изпращат своите поръчки. След първична селекция на музикантите от SEVI, почитателите ще изберат спечелилите с гласоподаване във Фейсбук страницата на групата, които ще бъдат оповестени на 19-ти март от сцената на Sofia Live Club. Подробните условия за присъединяване към този момент могат да бъдат открити на формалната Фейсбук страница на SEVI.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР