Адам Пийти и Холи Рамзи продължават да подхранват спекулациите, че

...
Адам Пийти и Холи Рамзи продължават да подхранват спекулациите, че
Коментари Харесай

Адам Пийти и Холи Рамзи подхранват слуховете за таен годеж с последните си любими снимки

Адам Пийти и Холи Рамзи не престават да подхранват спекулациите, че са скрито сгодени - защото наближава една година от тяхната връзка.

29-годишният олимпийски златен плувец се среща с 24-годишната Холи - дъщерята на мрачния ефирен готвач Гордън Рамзи, 57 - от 2023 година Двойката излезе обществено с романса си през юни предходната година - само че беше обявено, че те може да са се срещали доста седмици, преди да потвърдят, че са детайл.

Сега двойката споделя фотоси от сантиментален уикенд дружно - предизвиквайки спомагателни спекулации, че романът им може да се насочи към пътеката. Холи и Адам споделиха поредност от фотоси, на които са прегърнати, до момента в който са на сантиментални разходки. Към двойката в селекция от изображения се причисли и тригодишният наследник на Адам, Джордж, който споделя с някогашната си другарка Ейринанед Мънро.

Споделяйки фотосите на личната си мрежа, Холи написа елементарен надпис заявявайки: „ Наскоро “. Докато Адам избра по-духовен метод, добавяйки сентенция,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР