Въпреки че са претърпели доста скандали в миналото, включително доста

...
Въпреки че са претърпели доста скандали в миналото, включително доста
Коментари Харесай

Причината, поради която Сара Фъргюсън никога няма да напусне принц Андрю въпреки предишните им проблеми

Въпреки че са претърпели много кавги в предишното, в това число много обществен бракоразвод през 1996 година, принц Андрю и Сара Фъргюсън остават необикновено близки.

Твърдейки, че са „ най-щастливата разведена двойка в света “ съгласно Сара, двойката даже към момента споделя дом в Royal Lodge с 30 стаи в Уиндзор.

Но един кралски специалист твърди, че починалата кралица Елизабет може да е най-малко частично виновна за това, че двамата остават в толкоз положителни връзки, даже откакто принц Андрю изпадна в обществен срам през 2019 година, когато връзката му със половия нарушител Джефри Епщайн беше оголен и той се отдръпна от кралските отговорности.

Ингрид Сюърд, основен редактор на списание Majesty, изясни на The Sun, че тази мощна връзка надали ще прекъсне скоро и че се чака Фърги да застане до някогашния си брачен партньор в обозримо бъдеще, както направи за толкоз доста години. И двете страни продължиха да се поддържат взаимно, в това число по време на другите кавги, в които бяха забъркани,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР