Медицинска сестра, която е завършила Лондонския маратон няколко пъти, беше

...
Медицинска сестра, която е завършила Лондонския маратон няколко пъти, беше
Коментари Харесай

Медицинска сестра, обичаща маратона, каза, че никога повече няма да бяга, тъй като лекарите забелязват, че не може да ходи по права линия

Медицинска сестра, която е приключила Лондонския маратон няколко пъти, беше казано, че в никакъв случай повече няма да бяга, откакто лекарите схванаха, че може не върви по права линия.

Сиан Фърн, старша сестра в отделението за интензивно лекуване на болничното заведение Royal Stoke University, беше разтревожена, когато откри, че непрестанно пада, когато тръгне да бяга. Първоначално тя отдаде случаите на неприятните условия на пътищата, само че продължи да изпитва други признаци, в това число замаяност и замаяност.

Тя направи две визити при персоналния си доктор, който го отхвърли като нещо съществено, само че когато продължи тя беше ориентирана към болница. Докато беше там, беше намерено, че има множествена склероза (МС) - и беше болна от известно време.

Тя сподели на StokeonTrentLive: „ Целият ми свят по това време се разпадна. Също по този начин ми споделиха без изтощителни извършения и без стрес, тъй че без работа. Започнах да изпитвам световъртеж, постоянно се спъвах в личните си крайници и виене на свят. Не знаех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР