Тази мобилизация ескалира конфликта, увеличава рисковете и последиците. Българското общество

...
Тази мобилизация ескалира конфликта, увеличава рисковете и последиците. Българското общество
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Мобилизацията в Русия ескалира конфликта

„ Тази готовност ескалира спора, усилва рисковете и последствията. Българското общество е разграничено по тези въпроси, само че мисля, че има и обединителна теза – двете страни да спрат военните дейности и да се премине към договаряния. Това е единствения добър излаз за света, за Европа и за България “.

Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка войната в Украйна и следствията за страната ни.

Според нея обаче не би трябвало да се дава филантропичен статут на мъжете, които бягат от Русия.

„ Подкрепяме всички хора, които бягат от война, от бомбардировки, от разрушените им домове, от нещастието, от убийствата, от всичко това. Въпросът за готовност, бежанци от готовност или отклоняващи се от военна работа, е вътрешен въпрос на друга страна. Ние не желаеме да се месим във вътрешните работи на друга страна “, изясни Нинова.

Тя още веднъж удостовери, че Българска социалистическа партия е срещу глобите против Русия, тъй като и нашата страна страда от тях.

По думите ѝ няма отлив на гласоподаватели от Българска социалистическа партия към „ Възраждане “. По-скоро има връщане на гласоподаватели, които са дали своят вот за „ Продължаваме промяната “ или „ ИТН “, съобщи водачът на социалистите.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР