Тази година ще има много хора на събитието Ало, космос,

...
Тази година ще има много хора на събитието Ало, космос,
Коментари Харесай

Соломон Паси: Интересът на младите към космоса е важен

" Тази година ще има доста хора на събитието " Ало, космос ", което се организира на следващия ден. Децата могат да се запишат, това е детски, галактически фестивал за амбициозни деца и родители. Миналата година разговаряхме с двама астронавти от Международната галактическа станция. Анна Фишър прекарва 192 часа в космоса и НАСА избират тъкмо нея през 80-те години. Тя се съзтезава с мъжа си ", съобщи Соломон Паси, някогашен външен министър и ръководител на Атлантически клуб - България.

" Програмата е от 09:30 до 18:30 часа, доста си коства. Имаме специфична видеоразходка в ЦЕРН, проф. Пимпирев ще е наш гид по антарктическите завършения. Ще има специфична проява с техника за телепортация, ръководена от доцент Лъчезар Георгиев от Института за нуклеарни проучвания към Българска академия на науките. Аз желая да благодаря и на Софийския универсистет за включването в тази детска самодейност ", добави той.

" Интересът на младите е значим, само че страната няма интерес. Според Организация на обединените нации България е шестата галактическа мощ. Надяваме се да тласнем страната към участие в Европейската галактическа организация, в която трябваше да сме влезнали преди 15 години. Няма да отстъпим ", уточни Паси.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР