Тази година определено не е особено щастлива за актрисата Деси

...
Тази година определено не е особено щастлива за актрисата Деси
Коментари Харесай

Безсрамни крадци обраха Деси Бакърджиева

Тази година несъмнено не е изключително щастлива за актрисата Деси Бакърджиева. Чаровната русокоска първо загуби бащата на втората си щерка и то малко преди тя да се появи на бял свят.

Не стига, че е останала сама да се грижи за своите деца, а наподобява черните облаци над нея не престават да се носят над нея с цялостна мощ. Тези дни звездата от " Откраднат живот " претърпява следващ удар, който ѝ нанесе нова контузия и финансова загуба, написа Шоу Блиц.

Отивайки към колата си, Деси с смут открила, че стъклото на автомобила е счупено, а от него липсва детското столче. " Честито ви столче, благи крадци ", написа тя под фрагментите, които демонстрират на какво са способни някои хора, с цел да изкарат някой лев.

" Пускам ви фотография на детското столче, тъй като може някой “прекрасен човек” да желае да ви го продаде ", изяснява Бакърджиева на приятелите си в мрежата. А те от своя страна я поучават да следи в известните уеб сайтове за разгласи и даже да ревизира в някои от заложните къщи, защото столчето е много разпознаваемо.

През юни Деси събра храброст да признае, че неотдавна е срещнала отново ученическата си обич и той ѝ е предложил да се оженят. " Казваше се Филип. За страдание, COVID-19 ми го лиши. Не можах и да го изпратя, тъй като не се случи в България, а в Германия. Не съумях и да го погреба. Остави ми обаче нещо доста прелестно, поради което си заслужава да продължа напред. Бях бременна и родих по-рано, по стичане на събитията. Дъщеря ми се споделя Вивиан и имам вяра, че е родена под щастлива звезда. “, показа актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР