Тази година Гала отказа да празнува рождения си ден с

...
Тази година Гала отказа да празнува рождения си ден с
Коментари Харесай

Семейни трагедии съсипаха Гала

Тази година Гала отхвърли да чества рождения си ден с огромно празненство. На 13 февруари тв звездата ще навърши 52 години, само че настроението ѝ било минорно поради фамилните несгоди, които я сполетяха в последно време, написа " Ретро ".

Два са най-трудните моменти в живота на водещата на " На кафе “ – убийството на нейния племенник Джордж и нелепата гибел на татко ѝ. В края на предходната 2018 година Гала изненадващо изчезна от ефир, като от екипа на предаването подлъгаха феновете, че била в болничен за седмица поради тежък грип. По-късно истината излезе нескрито и се разбра, че в действителност телевизионерката е отлетяла по неотложност за Америка, където от години живее фамилията на брат ѝ, с цел да погребе племенника си. Младежът бе убит от американски служител на реда след кавга в нощен бар.

Приятно почерпеният Джордж, за който по-късно стана ясно, че редовно е злоупотребявал с алкохол и леки опиати, извадил нож против щатско ченге. В Америка обаче законът в сходни обстановки е праволинеен и дава картбланш на служителя на реда да се отбрани по метод, който сметне за сполучлив. Така нападнатият от Джордж служител на реда извадил служебното си оръжие и го прострелял на място.

Убийството му сринало Гала, която незабавно върнала лентата обратно и се усъмнила, че над фамилията ѝ тегне поличба, която предвещава гибелта на най-близките ѝ мъже. Водещата на " На кафе “ към момента не можела да превъзмогне и загубата на татко си, която крие към този момент години наред. С него тя имала извънредно дълбока връзка.

Времето не ѝ пособие да осъзнае, че баща ѝ не е сред живите, тъй като си отишъл по безразсъден метод безусловно за минути в резултат на алергичен потрес. Първото нещо, което направила, откакто научила трагичната вест, било да ревизира дали има черни тоалети в дрешника. После пратила текстово известие на режисьорката на " На кафе ", че за пръв път няма сили да се появи в ефир. На погребението се държала желязно и даже не могла да пророни сълза, само че след дни скръбта я налегнала и до ден сегашен Гала не можела да преживее тежката загуба.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР