Тази година едно 16-годишно момиче успя да отпразнува завършването на

...
Тази година едно 16-годишно момиче успя да отпразнува завършването на
Коментари Харесай

Как смъртта на един младеж спомогна шестима други да живеят

Тази година едно 16-годишно момиче съумя да отпразнува завършването на гимназията, а малко момче съумя да гушне майка си, с помощта на Алекс Нюлав.
 Конър Кенеди, войната в Украйна и историята му от фронта
Наследникът Кенеди, който води война в Украйна

Готов да загине на фронта

27-годишният юноша почива ненадейно от мозъчен кръвоизлив в Манчестър през 2020 година и като донор на органи той оказа помощ за спасяването на живота на шестима души. Майката на Алекс, Джуди Коутиньо, приканва хората да споделят своите стремежи за даряване на органи със фамилиите си, с цел да могат да бъдат избавени повече животи.

" Това е необикновен подарък ", споделя тя. Алекс Нюлав, родом от Тарлтън, Ланкашър, се мести в Съединените щати, с цел да преследва кариера в региона на счетоводството и финансите. 59-годишната госпожа Коутиньо споделя, че синът й живее " живота на фантазиите си " в Чикаго, преди да се разболее при започване на 2020 година " Нямаше предизвестие ", споделя майка му. " Той умря от солиден мозъчен кръвоизлив, до момента в който беше вкъщи за Коледа. Това се случи като гръм от ясно небе за нас. "
 Снимка 593181

Пред BBC Radio Manchester, Джуди Коутиньо споделя още, че макар че не е обсъждала даряването на органи със сина си, " тя инстинктивно е знаела " какво ще желае той.

И се оказва права, тъй като той е подписал регистъра на донорите на органи четири пъти. " Какъв е смисълът да не оказват помощ на други хора, това нямаше да върне Алекс при нас. Така че просто почувствах, че това е вярното нещо. "
 Кейлъб Бенъм, Бъди и по какъв начин един мъж избавя кучето си, като се изправя против мечка
Мъжът, който се сби с мечка, с цел да избави кучето си

Готов на всичко за най-хубавия си другар

През годините по-късно опечалената майка поддържа контакт с някои от фамилиите на хората, които органите на сина ѝ са избавили.

" Получих няколко писма от майката на малко момче, което получи част от черния дроб на Алекс. Като чуя какъв брой добре се оправя, е в действителност утешително. "
 Снимка 593183

Сега Джуди поддържа акция на Националната здравна работа на Англия, която приканва хората да приказват със фамилиите си и да ги " оставят сигурни " по отношение на донорството на органи. Тя акцентира въздействието, което незнанието оказва върху фамилиите, които са изгубили околните си.
 Брайън Уилсън, Шефилд и историята на 90-годишния водач на камион
90-годишният водач на камион

Който не мисли да се пенсионира скоро

Това следва смяна в закона в Англия, което значи, че всички възрастни се смятат за искащи да дарят органите си, в случай че категорично не се откажат или са в една от изключените групи. Мнозина обаче не осъзнават, че фамилиите към момента ще бъдат потърсени, преди да се направи каквото и да е подаяние. Националната здравна работа на Англия оповестява, че нейното проучване демонстрира, че до момента в който 80% от хората са подготвени да дарят органите си, единствено 39% са споделили решението с околните си, означават от.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР