Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното

...
Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното
Коментари Харесай

Новият руски военен министър с първо изявление: Може да правиш грешки, но не може да лъжеш

Основната задача на Русия е да реализира победа на бойното поле в Украйна с минимални загуби на бойци, съобщи през днешния ден бъдещият министър на защитата Андрей Белоусов, представен от Ройтерс.

Белоусов - икономист, който президентът Владимир Путин ненадейно предложи да заеме мястото на Сергей Шойгу - сподели, че военният бранш се нуждае от повече успеваемост и нововъведения, с цел да реализира задачите си, прибавя Българска телеграфна агенция.

" Основната задача, несъмнено, остава постигането на победа. Осигуряването на постигането на военно-политическите цели на специфичната военна интервенция, сложени от президента. В същото време, желая особено да подчертая това, с минимални човешки жертви ", сподели бъдещият съветски министър на защитата на чуване в Народното събрание.

Коментарите му привлякоха вниманието, тъй като представители на съветските управляващи рядко разискват жертвите във войната, с изключение на с цел да похвалят героизма на падналите на бойното поле, отбелязва Ройтерс.

Нито Русия, нито Украйна разгласяват детайлности за своите починали и ранени бойци. Западни военни анализатори обаче настояват, че Русия, с повече от три пъти по-голямо население от това на Украйна, е посочила, че е доста по-склонна да понесе тежки жертви в името на даже незначителни облаги.

Представители на съветските управляващи от своя страна споделят, че такива разбори, нито са справедливи, нито са точни, защото идват от Запада.

Белоусов се показа като честен човек, като сподели на парламентаристите: " Винаги съм се управлявал и ще се управлявам от стоманения принцип " Може да правиш неточности, (но) не може да лъжеш ".

Това беше изострен коментар, като се има поради, че той поема ръководството на министерство, въвлечено в огромно следствие за корупция, което навреди на предшественика му Шойгу.

Скандалът се разшири през днешния ден с ареста на още един почитан чиновник, обвинен в приемане на рушвет, показва Ройтерс.

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР