Тайна среща за съмишленици и симпатизанти за културната политика на

...
Тайна среща за съмишленици и симпатизанти за културната политика на
Коментари Харесай

Кирил и Асен канят на тайна среща. Крият се от медиите

Тайна среща за съидейници и симпатизанти за културната политика на страната провеждат на следващия ден, 24 септември 2022 година, от 19 ч. Кирил Петков и Асен Василев, научи " Стандарт " от поканени за присъединяване.

Харварската двойка е разпратила електронни предложения, в които написа, че Кирил и Асен ще дават отговор на въпроси и ще показват програмата на " Продължаваме промяната ".
-->
В поканата обаче категорично написа, че срещата е затворена за медии. Което значи, че програмата на Политическа партия в бранш просвета е загадка и не става за обществено коментиране.

Кирил и Асен ще потърсят вашето мнение и препоръки, ще чуят проблемите и дружно с вас ще очертаят общ небосвод за бъдещата културна политика на страната, написа още в поканата.

Срещата ще се състои в зала " Асен Златаров " (бивше кино " Биад ", което се намира отдясно на входа на НАТФИЗ) на ул. " Раковски " 108, ет. 2. На срещата ще се влиза с проявление на електронната покана, която през днешния ден стремително се разпращаше на писатели, артисти, музиканти и общественици, свързани с културата у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР