Тъй като 2013 г. според китайските зодиакални знаци и изчисления

...
Тъй като 2013 г. според китайските зодиакални знаци и изчисления
Коментари Харесай

Как да посрещнем годината на змията

Тъй като 2013 година съгласно китайските зодиакални знаци и калкулации е годината на черната змия, то дано да разгледаме по какъв начин тъкмо да посрещнем празника, с цел да ни върви през цялата годината?

Най-добре е купонът да бъде в стеснен кръг. Подберете компанията си по този начин, че да можете същински да се отпуснете и забавлявате – без непотребни страсти. Следващата стъпка е да изберете облеклото си за този специфичен ден. За да угодите на змията, облечете се в тъмносиньо или зелено. Подходящ цвят е и черният.

За дамите е извънредно уместно да се облекат в някакъв тоалет, който да припомня змийската кожа. И въпреки всичко бъдете деликатни, в случай че сте се спрели на такава дреха, тъй като от естетическото до прекомерното границата е дребна.

За мъжете е уместно да сложат костюм в допълнение с вратовръзка – още веднъж в същите багри. От позиция на накитите – подберете единствено такива със скъпоценни камъни или полускъпоценни – повода е в това, че съгласно китайците, змията обича лукса.

 Как да посрещнем годината на змията

След като към този момент сте избрали гостите си, подбрали сте тоалет, идва ред на подредбата на трапезата за празника. Хубаво е на масата да сложите клонка от бор – да бъде по средата на масата и с върховете си да е ориентирана на изток. Това е знак на дълголетието. Добра концепция е да сложите и змия-играчка на елхата – въпреки всичко идната година ще е напълно под нейното владичество, хубаво е да й отдадем уместно внимание.

За гозбите – най-добре е да имате на трапезата заешко месо. Все отново змията обича зайци и в случай че това съответствува и с вашия усет, пригответе нещо със заешко. Задължителното в новогодишната софра е изобилието – кой колкото може да си разреши и както го схваща, само че изобилието е значима част.

Символът е в това да има повече отсега нататък. Освен вкусните гозби, прибавете и вино.

Всичко към този момент е готово, с цел да посрещнете идната година, също така сте угодили и на мъдрата, само че подла змия. Не забравяйте положителното въодушевление, с цел да ви върви по този начин цяла година.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР