Търговци на гласове налазиха Русе навръх изборния ден, за да

...
Търговци на гласове налазиха Русе навръх изборния ден, за да
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Търговци на гласове налазиха Русе, мятат пачки за Рена Стефанова

Търговци на гласове налазиха Русе точно на изборния ден, с цел да мятат пачки за кандидат-кмета на олигарха Николай Събев – Дедо Еконтий, сигнализираха читатели на Narod.bg.

Тарикатите, множеството от които са противозаконни лихвари, оферират по 100 до 200 лв. на глас, само че са подготвени да дадат даже 300, с цел да може юристката на някогашния транспортен министър да яхне локалната власт в услуга на бизнеса на своя патрон.

Както към този момент съобщихме съгласно последното социологическо изследване на „ Алфа рисърч ” настоящият кмет Пенчо Милков получава 29,8%, втори е Иван Иванов от ГЕРБ с 16,5%, а на трето място – Искрен Веселинов от МК „ България за районите “ с 14,4%. Чак на нежеланото четвърто място е злощастната Рена Стефанова – ПП-ДБ с 13,2%.

Реклама

Предвид обстоятелството, че към 60 хиляди души ще гласоподават на локалния избор в Русе, излиза, че купувачите на гласове би трябвало обезпечат на Рена най-малко 12 000 спомагателни бюлетини.

При цена на глас 100 лв. излиза, че 1,2 млн. ще са нужни да се напазаруват по този начин необходимите  ходещи бюлетини, щото Рена Стефанова да влезе в балотажа в опит да яхне локалната власт в услуга на своя патрон Дедо Еконтий.

Ако цената е 200, сумата набъбва до над 2 милиона лв.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР