Когато дойде времето за почистване на фасадата на къща, басейна

...
Когато дойде времето за почистване на фасадата на къща, басейна
Коментари Харесай

Без стълби и страх от високо – с нова телескопична система почистваш трудно достъпните места

Когато пристигна времето за разчистване на фасадата на къща, басейна или верандата, ни изникват на разум три думи: времеемко, изтощително и неефективно? А за труднодостъпните места по-високо? Не рискувайте с нестабилни рискови стълби. Истинско предизвикателство! А скелетата – е, не може всеки да има в двора си!

Такава беше обстановката до момента!  - телескопичната четка с контейнер за вода, която ще улесни оптимално работата Ви по разчистване. Благодарение на необятна гама от аксесоари,  е Вашето ново помощно средство за изцяло и дейно разчистване на всички външни повърхности.

 skyshop skyshop

 е ненадминатата всичко-в-едно мултифункционална система за професионално разчистване. Закачете я към градинския маркуч и е подготвена за приложимост. Водата доближава до четката, тъй че можете елементарно да почистите верандата, двора или басейна.

Почистете прозорците си с новаторската приставка за прозорци с микрофибър, захранвана с вода, а по-късно ги полирайте до искра с комфортния скрепер. Hammersmith Aquaclean Deluxe разполага с удължаваща се телескопична ръкохватка, която може да бъде удължена до безусловно ненадмината дължина от 3. 6 метра. Дюзата за вода на почистващата глава се движи дружно с четката и работи мощно където сте я насочили—дори във високите въздушни пространства!

 skyshop skyshop

Мръсните фотоволтаични системи създават по-малко сила. Редовното им разчистване е изключително значимо.  ги почиства нежно, елементарно и без никакви физически старания.

Всичко от земята до покрива. С идеалния инструмент! : Мощно разчистване на най-високо равнище.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР